• logo
  • logo
  • logo
  • logo

27 de febrer del 2018

Nova Etapa


Benvolguts companys, amics, lectors, seguidors....

Aquest post em serveix com a punt d'inflexió. Sabeu que fa anys que treballo fent promoció, formació, divulgació en el món del vi, la cuina i la salut. I vull que segueixi essent així.

Fins ara ho he fet amb el meu nom Clara Antúnez, i ha arribat el moment per fer un salt qualitatiu i definir d'una manera més madura i ben encaminada el projecte empresarial i de vida.

Per aquest motiu aquest post és per tancar i obrir etapes.

Vull compartir amb tots vosaltres que a partir d'ara ens trobareu a mi, al Jaume Montanyà i a altres professionals del món del vi, de la música, de l'art, de la cuina i d'altres disciplines sota el paraigues de LA GASTRONÒMICA .

És un projecte d’empresa que pretén dotar d’estructura i contingut les nostres inquietuds més imaginatives, creatives i innovadoress.


Aprofitant la nostra experiència i coneixements en sectors tan diversos com la nutrició, la salut, el món del vins, la formació, la divulgació, la cuina i la gastronomia en general, volem convertir-nos en un referent com a empresa de serveis de qualitat pel sector gastronòmic.

Treballarem desenvolupant experiències per a particulars, empreses i institucions.

Ho farem des de l'Empordà (i tota la província de Girona) i el Bages, però amb una projecció tan internacional com ens sigui possible.

Els nostres valors principals són: Passió, il·lusió, dinamisme, implicació, coneixement i rigor.

Dit això us presento la nova imatge que ens acompanyarà.



Desitgem que segui sent fidels a les nostres propostes i puguem coincidir ben aviat!

Seguiu-nos a xarxes... a twitter i instagram @_lagastronomica , al facebook @Lagastronomicaevents

1 comentari: