• logo
  • logo
  • logo
  • logo

14 de març del 2018

Benvinguda La Gastronòmica

Imatge cedida per Koalitic visuals

Presentem en societat La Gastronòmica. La Gastronòmica de la Clara i d’en Jaume. La Gastronòmica de la Laia i de la Noemí, del Martí i del Damià, del Lluís i del Paco, del Ferran i del Repu, de l’Ester i de l’Esther, de la Marta i del Joan, del Miguel i de la Núria, i esperem que de molts més professionals i amics.

És un projecte que parteix d’unes ganes terribles de fer una feina al voltant d’aquest món tant apassionant. Un mon ric i divers on regalarem molt sentiment i molta passió.

Tant podem fer tastos a cegues com sortirem a navegar, i assaborirem unes gambes en una caleta de la Costa Brava. Portarem de bracet als nostres clients per enamorar-los de la nostra terra i gaudirem d’un espectacle trencador com despullar uns vins i casar-los amb un violí.

Garoines, formatges, vins dolços de l’Empordà, musclades, Nas d’or, tasts privats, tòfones, sistèmica i un munt d’activitats més pensades per emocionar-vos.

Vam començar amb el dossier. Després els tirabuixons, targetes, roll-up, vestimenta i la web. I els pressupostos, i la política de cancel.lació i les reserves. I ara el bloc i les activats, les agendes i les traduccions.

I finalment sortim al mercat a vendre experiències. Esperem tenir una gran acollida i esperem retornar-ho amb professionalitat i humiltat, amb il.lusió i amb un gran somriure.

Ens trobem amb La Gastronòmica!

Per Jaume Montanyà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada